Posted by AFAN on siječnja 14, 2019 | No comments
Sastojci: svinjska mast za prženje sjeckanog luka - pola kile narezane svinjetine od buta - pola kile mljevenog mesa - pola kile narezane junetine - pola kile suhog mesa (stavila sam hamburger) - pola kile crvene paprike narezane na kockice - pola kile sol papar kajenski papar mljevena crvena paprika 800 ml pasirane rajčice
Priprema: U velikom loncu zagrijati mast i popržiti luk, dodati meso (bilo bi dobro da se prži odvojeno). Popržiti. Mesu dodati crvenu papriku. Pećnicu uključiti na 180 stupnjeva.
Meso začiniti i zaliti pasiranom rajčicom. Pustiti da zavrije. Premjestiti u vatrostalnu posudu, poklopiti i staviti u pećnicu na 2 sata. Ako želite na kraju dodajte kiselo vrhnje. Kao prilog koristila sam palentu i kus-kus. Nije bilo nezadovoljnih, uživajte!
0 komentari:
Objavi komentar