nedjelja, 14. listopada 2018.

U DECEMBRU I JANUARU nas očekuje najljepša zima, prognoza za cijelu zimu!!

Posted by AFAN on listopada 14, 2018 | No comments

OVA ZIMA I NEĆE TAKO JAKA BITI, ZA ČITAVIH PET MJESECI KOJI NAM PREDSTOJE TEMPERATURE SE NEĆE SVAKI DAN SPUŠTATI ISPOD NULE. NEĆETE SE MRZNUTI, A UŽIVATI ĆETE U SNIJEŽNIM PADAVINAMA.
Januar će biti suhlji nego inače, dosta blaži. Novembar će uglavnom da obilježi kiša, a dnevna temperatura će da se kreće od šest do maksimalnih šesnaest stepeni. U decembru će se srednja minimalna temperatura vazduha kretati u granicama višegodišnjeg prosjeka, gdje će njena vrijednost biti viša za oko 0,1 stepen u odnosu na prosjek.


Temperatura će u decembru da bude i do deset stepeni. Mjesečne padavine tokom decembra će da budu u granicama višegodišnjeg prosjeka sa vrijednostima nižim za oko dva milimetra u odnosu na onaj prošlogodišnji prosjek.
Srednja januarska količina padavina će da bude u onim granicama prosjeka, kao i prethodnih godina. Februar će da obilježi sniježnep adavine više nego prošle godine. Mart će ipak biti dosta topliji, mjesečne padavine u toku marta će biti u granicama višegodišnjeg prosjeka sa vrijednostima u prosjeku nešto manjim za oko pet milimetara u odnosu na prethodnu godinu.


April će inače da bude najkišovitiji, ako planirate gdje putovati, iskoristite momentalno zimske mjesece, jer padavine će biti više od prosječnih. Da li vi volite zimsko vrijeme ili ne? Da li nam možete nešto više o tome reći, dragi naši? Kakvo vrijeme ustvari vi preferirate.

0 komentari:

Objavi komentar