četvrtak, 11. listopada 2018.

Ovo imamo svi u kući, ali izaziva opaku bolest i Alzheimer: Imunitet vam uništava, odmah iz vašeg doma izbacite

Posted by AFAN on listopada 11, 2018 | No comments
Ovo imamo svi u kući, ali izaziva opaku bolest i Alzheimer: Imunitet vam uništava, odmah iz vašeg doma izbacite
U CILJU UŠTEDE ENERGIJE, VELIKI BROJ LJUDI JE ZAMIJENIO STARE STANDARDNE SIJALICE SA NOVIM EKOLOŠKIM SIJALICAMA KOJE TROŠE MANJE STRUJE.
Međutim nova generacija energetski efikasnih sijalica je toliko otrovna da je Agencija za zaštitu okoline SAD pokrenula vanredni protokol, sprovodi se u slučaju lomljenja sijalica i oslobađanja otrovnog gasa.
A istraživanje koje su proveli naučnici Fraunhofer Vilhelm Klaudic Instituta pokazalo je da ove sijalice ukoliko se slome u zatvorenom prostoru ispuštaju 20 puta veću količinu žive od maksimalno dozvoljene.


Inače, živa je moćni neurotoksin koji je otrovan naročito za djecu i trudnice, posebno je štetna po mozak, nervni sistem, bubrege i jetru. Može da izazove oštećenje kardiovaskularnog, reproduktivnog i imunog sistema, dovede do pojave nevoze, nesanice, tremora, gubitka pamćenje, glavobolje, ali i raka i Alchajmerove bolesti.
lampe koje štede energiju emitiju UV-B zračenje i male količine UV-C zračenja. Priznato da UV zračenje šteti koži, može da uzrokuje rak kože, kao i očima. Zračenje iz energetski efikasnih sijalica direktno utiče na imuni sistem, oštećuje kožno tkivo do te mjere da onemogućava formiraje vitamina


Sada i znate šta vam stvara problem, dobro morate obratiti pažnju na ovo dragi naši. I dalje ostanite s nama, uvijek nešto zanimljivo možete pronaći kod nas, tu smo da se sa vama družimo kao i uvijek do sad.
Da li ste vi imali nekih zdrastvenih problema u posljednje vrijeme, ili ne? Voljeli bismo čuti vaše mišljenje, ostanite i dalje uz nas

0 komentari:

Objavi komentar