subota, 13. listopada 2018.

Nezapamćena SRAMOTA u show-u Život na vagi!!! Strašno…

Posted by AFAN on listopada 13, 2018 | No comments

Večeras je u Životu na vagi bilo baš dramatično i šokantno veče. Nakon što su saznali da tim koji izgubi na vaganju gubi i trenera na tjedan dana, uslijedili su još veći šokovi. Međutim za najveći šok bili su zaslužni članovi crvenog tima koji su po mnogima donijeli više nego sramotnu odluku.




Naime crveni tim je izgubio na vaganju i bio suočen sa gubljenjem jednog člana, a da stvar bude zanimljivija i šokantnija pobrinula se produkcija, te o ispadanju nije odlučivala crvena crta, nego glasanje članova crvenog tima.




To je bio samo uvod u strašnu i po mnogima sramotnu odluku koju su članovi crvenog tima donijeli. Oni su naime odlučili da Život na vagi treba da napusti Domagoj, 18-ogodišnji mladić za kojeg su većina izjavila da se ne uklapa u tim i da nije dovoljno odgovoran. Međutim ono što je u cijeloj priči šokantno je činjenica da je mlađahni Domagoj u proteklih tjedan dana od svih članova crvenog tima skoro najviše smršao i to čak 4,8 kilograma i samo je Miro izgubio više 6,2 kilograma, dok je Josipa smršala samo 1,2 kilograma, odnosno Irena samo 0,9 kilograma,

0 komentari:

Objavi komentar