ponedjeljak, 8. listopada 2018.

MISLILA SAM DA ZAISTA VOLIM SVOG SUPRUGA PRIJE NEGO ŠTO SE ODIGRAO DOGAĐAJ KOJI NAM JE UNIŠTIO BRAK...

Posted by AFAN on listopada 08, 2018 | No comments

Mislila sam da zaista volim svog supruga prije nego što se odigrao događaj koji nam je uništio brak. Nevjerovatno je koliko dugo čovjek može da bude zajedno sa nekim, a da ga ne poznaje. Zabavljali
smo se dvije godine prije vjenčanja, a privukao me je njegov specifičan šarm, i to što smo imali ista interesovanja. Oboje smo voljeli da idemo u kino i u pozorište, a i smisao za humor nam je bio sličan. I se*s je bio super! Sjećam se prvih par mjeseci veze tokom kojih smo se bacali u krevet čim bismo imali priliku. Bio je jako pažljiv ljubavnik.


U braku sam bila zadovoljna, mada se s*ks prorijedio, kao što je normalno. Dva ili tri puta, jedino što mi je zamjerio je to što mu češće ne pružam oralno zadovoljavanje, a ja sam se pravdala da to ženama nije lako, i da ja ne mogu njemu svaki put to raditi, kao on meni. Nije pretjerano navaljivao, a ja nisam ni slutila kakvo me saznanje čeka. Jedan dan, izađem iz stana poslom, i stignem do autobuske stanice kada sam skontala da sam zaboravila važan dokument. Vratila sam se u stan, ne sluteći šta me čeka. Zašto bar nije zaključao vrata!? Zivjela bih u neznanju. Zatekla sam ga golog, bio je sav skvrčen na podu, sa potiljkom na podu, dok su mu noge bile preko glave, tako da mu je alatka visila tik iznad lica. U toj trenutku sam primjetila kako mu jezik palaca ka alatki.


Na monitoru lap‐topa bila je ogromna porno fotografija koja je prikazivala felacio. Stala sam skroz zabezeknuta. On se trapavo ispravio, i prestravljeno blenuo u mene, sjedeći onako go golcat. Nikad nije izgledao jadnije, a ja se nikad nisam osjećala užasnije. Pobjegla sam, a u stan sam se vratila tek uveče. Skoro da nismo ni govorili, više smo mucali, oboje posramljeni. Nije još dugo potrajalo. Imala sam utisak da tog čovjeka nikad nisam poznavala, a kad bismo pokušali razgovarati u glavi bi mi se javljao onaj užasni prizor. Odselila sam se nakon tri nedelje, i odmah podnijela zahtjev za razvod. Srećom, nismo imali djece.

0 komentari:

Objavi komentar