subota, 22. rujna 2018.

Stanija “popila” ŠAMARČINU!!! Puklo je samo tako, a ovo je bila KAZNA!!!

Posted by AFAN on rujna 22, 2018 | No comments

Stanija Dobrojević trenutno je učesnica reality show-a Zadruga i u prvih nekoliko nedjelja emitovanja Stanija se prilično nametnula i istakla.
Mnogi će reći ništa čudno, obzirom da iza sebe Stanija već ima popriličnog reality iskustva, te je čak bila i pobjednica jednog, naravno pobijedila je u reality showu Farma koji se tekođe emitovao na PINK televiziji.



Međutim možda ne znate ili se ne sjećate, ali Stanije svoje reality iskustvo nije baš započela na po nju lijep način. Stanija je naime 2012. godine bila učesnica tada izuzetno popularnog reality show-a Survajver, a taj reality show je završila prije vremena, jer je zbog žestokog skandala bila diskvalifikovana od strane produkcije.
U tom realityu Stanija je bila drugarica sa makedonkom Aleksandrom Nakovom te su se toliko zbližile da su se u najsitnije detalje povjeravale jedna drugoj.



Problem je nastao kada je Stanija javno otkrila da je Aleksandra prevarila svog momka, što joj je ova isprilača naravno u povjerenju.
Aleksandru je to jako pogodilo te je sva bijesna ošamarila Staniju, a ada je izbila prava tuča između njih te su naposljetku obje dikavlifikovane.
Dakle kada je Stanija u pitanju iako djeluje smireno, staloženo i odmjereno možemo očekivati sve i da na kraju izađe kao pobjednica, ali možda i kao diskvalifikovana takmičarka. Ko zna???

0 komentari:

Objavi komentar