subota, 22. rujna 2018.

Plače Estrada za Šabanom Šaulićem! Nažalost Pevač je ….

Posted by AFAN on rujna 22, 2018 | No comments

Folk pevač će kroz nekoliko dana biti operisan budući da mu se stanje pogoršalo. Supruga tvrdi da je u pitanju problem sa venama na nozi
Pevač narodne muzike Šaban Šaulić u kritičnom je stanju i moraće za nekoliko dana na operaciju zbog zapušenja trbušne aorte. Naime, pevač je u bolnicu primljen pre nekoliko dana i samovoljno ju je napustio zbog zakazanog nastupa. Lekari se nadaju da će se “dozvati pameti” i doći nazad u Institut za kardiovaskualrne bolesti.



Supruga Gordana tvrdi da je Šaban primljen zbog problema s venama, a Naše novine saznaju da je u pitanju trbušna aorta koja može izazvati velike komplikacije sa smrtnim ishodom.



– Njegovo zdravstveno stanje uopšte nije bezazleno. Šaban je pregledan, urađene su sve analize i biće operisan za nekoliko dana. Pevač je samovoljno napustio bolnicu, kako bi održao unapred zakazan nastup. Potrebna mu je hitna operacija – kaže izvor iz bolnice.
Ipak, supruga Gordana još uvek tvrdi da je u pitanju problem sa venama na nozi, što ne čudi, budući da je Šaban pušač i mnogo putuje.

0 komentari:

Objavi komentar