petak, 21. rujna 2018.

Oblik i veličina grudi otkrivaju karakter svake žene…

Posted by AFAN on rujna 21, 2018 | No comments

Ako ženske grudi uporedio je s voćem i podijelio ih u četiri kategorije, a svaka od njih krije određeni karakter žene.
OBLIK KRUŠKE
Ovaj oblik grudi otkriva tvrdoglavi karakter žene koja voli raditi ONE STVARI i to u različitim varijantama. Muškarci će ove žene teško privući u krevet, ali… kada ih osvoje, očekuje ih nezaboravno iskustvo. Definitivno se isplati pokušavati i potruditi oko ovakvih žena.
Jedini problem bi mogao biti što su žene ovog oblika grudi najčešće sklone preljubima. TAKO DA…
OBLIK DINJE



Žene čije grudi liče na dinje padaju na divljenje muškarca koji će ih tako vrlo lako privući u krevet.
U krevetu vole nježnost i uvijek od partnera očekuju da ih jako razmazi i sve dok se ugodno osjećaju uz svog odabranog muškarca, muškarca koji ih čini sretnim nemaju potrebu da traže sreću i zadovoljstvo pored drugog.
OBLIK LIMUNA
Ako pripadate kategoriji žena čije grudi svojim oblikom podsjećaju na limun jedno je sigurno – imate divlji i neukrotiv karakter. Naime, žene koje imaju ovaj oblik grudi vole adrenalin, drskost i uzbuđenje u krevetu i s njima je dobar PIP garantovan. Teško ostaju vjerne svom partneru i čim ponestane uzbuđenja u krevetu sreću i zadovoljstvo traže u drugom.
OBLIK GREJPA



Žene koje imaju grudi u obliku grejpa su stidljive i nezainteresovane za ekstravagantna INTIMNA DRUŽENJA… izazove i strastvene poteze, ali i poze. Međutim, ono s čime njihovi partneri sigurno neće pogriješiti su nežni dodiri i dugo maženje. Žene ovakvog oblika grudi možda nisu VATRA U KREVETU, ali itekako mogu usrećiti svog partnera.

0 komentari:

Objavi komentar