ponedjeljak, 24. rujna 2018.

Kćerka veoma poznatog para uskoro postaje dječak: Već je krenula sa terapijama

Posted by AFAN on rujna 24, 2018 | No comments

Malena Šajlo je od svoga ranog djetinjstva imala tu potrebu da nosi odjeću koju inače nose dječaci, a ovih dana mediji prenose da su već počele pripreme za njenu promjenu spola. Ona je napunila 11. godina, i poslije tog rođendana, njena majka ju je odvela kod stručnjaka, koji joj je počeo davati hormonsku terapiju, koje bi joj , uz savjetovanje, trebalie pomoći da postane dječak.



Kako kaže njena majka, Angelina Jolie, kod Šajlo to nije bila tek faza koju mnoga djeca imaju prilikom odrastanja, pa da traže da ih se zove muškim imenima, ili da samo, iz zezancije oblače mušku odjeću.
Malena Šajlo je od svoga najranijeg djetinjstva imala sklonosti ka muškim igračkama, ponašala se kao muško, a muška odjeća je bila jedina koju je ikako htjela nositi.



Angelini Jolie nije teško pala ova kćerkina odluka, jer sve što ona želi je da njena djeca budu sretna. Šajlo je veoma uzbuđena zbog svega ovoga jer će konačno imati život kakav je uvijek željela da ima, a njen otac, poznati glumac Bred Pitt se još nije oglasio povodom svega ovoga.

0 komentari:

Objavi komentar