Posted by AFAN on svibnja 18, 2018 | No comments
Sastojci
Podloga
250 g mljevenog petit keksa
250 g maslaca (može i margarin za kolače)
3 žlice mlijeka
Krema
500 g svježeg krem sira
500 ml slatkog vrhnja
10 žlica šećera
1 vanilin šećer
1 želatina u vrećici
Priprema
Mljevene kekse, omekšali maslac i mlijeko povežite u masu i utisnite u kalup za tortu.
Svježi krem sir, šećer i vanilin šećer izradite mikserom.
Slatko vrhnje izradite i umiješajte u sir.
Želatinu otopite u deset žlica vode, ostavite da odstoji i kada se natopi, zagrijte ju da postane prozirna i izlijte u nadjev od sira. Dobro izmiješajte i izlijte u kalup.
Posluživanje
Prije posluživanja, dobro ohladite, najmanje 2 sata. Možete ukrasiti voćem ili preljevom po želji.
0 komentari:
Objavi komentar