Posted by AFAN on svibnja 06, 2018 | No comments
Sastojci
Za testo
4 Jaja
150g Secera
4 supene kasike Mleka
130g Brasno
Pola kasicice Prasak za pecivo
Puter za premazivanje Pleha
Brasno za posipanje pleha
Za prekrivanje
500g Jagoda
1 kesica Zelatina
Priprema
Odvojiti zumanca od belanaca.
Mutite zumanca sa secerom oko 5 min mikserom.
Umutiti belanca i spojiti sa umucena zumanca.
Dodati 4 kasike mleka i brasno sa praskom za pecivo(pola kasicica).
Smesu sipajte u okrugli pleh precnikom oko 30cm, koji ste prethodno podmazali i posuli brasno.
Pecite u zagrejanoj rerni oko 15 min.
Na gotovo testo poredjajte polovine jagoda i sipajte preko zelatin koji ste pripremili na osnovu upustva iz kesice. Za pripremu zelatina mozete koristiti sirupa od jagode.
0 komentari:
Objavi komentar