Posted by AFAN on travnja 07, 2018 | No comments
SASTOJCI:
pola case kikiriki putera, kremast
4 zrele banane
4 – 8 pripremljenih “kora” za palačinke
PRIPREMA:
Stavite 2 kasike kikiriki putera na centar svake kore i onda razmazite po čitavoj, ostvljajuci samo 2cm slobodno oko rubova kora.
Ogulite banane i polako ih probajte razvuci kako bi ih sto vise ipravili.
Stavite bananu direktno na centar svake kore preko vec premazanog kikiriki putera.
Zamotajte jednu stranu kore preko banane, polako pritiskajuci tako da se kikiriki puter lijepi za bananu. Kikiriki puter treba da drzi bananu za koru kako ona ne bi ispala.
Prepolovite po sredini i servirajte..
Napomena: ukoliko niste veliki obozavatelj kikiriki putera, isto možete uraditi i sa nekim finim vocnim dzemom 🙂
Prijatno!
http://kulinarstvo.website
0 komentari:
Objavi komentar