petak, 23. ožujka 2018.

Ukinuta Big Brother emisija!!! Razlog ukidanja je više nego šokantan… Big Brother je već napustilo troje stanara, ali ovo… ZAISTA ŠOKANTNO

Posted by AFAN on ožujka 23, 2018 | No comments
Image result for Ukinuta Big Brother emisija!!! Razlog ukidanja je više nego šokantan… Big Brother je već napustilo troje stanara, ali ovo… ZAISTA ŠOKANTNO
Nakon samo dva tjedna emitovanja Big Brothera dogodio se veliki broj šokantnih i nepredviđenih situacija. Nakon što je Grobar diskvalifikovan prvog dana emitovanja Big Brothere još dva stanara su napustila BB kuću svojevoljno. Međutim danas je uslijedio novi šok za gledatelje Big Brothera.
Naime od prije dva dana na RTL televiziji se ne emituje emisija Big Brother – Mala sestra u kojoj su Fil Tilen i Paula Sikirić komentirali događanja u Big Brother kući te dovodili članove obitelji i prijatelje natjecatelja.


Mnogobrojne gledatelje je ta promjena baš iznenadila pa su pokušali od RTL-a dobiti odgovore zbog čega se emisija ne emituje, a danas je potvrđeno da je emisija Big Brother Mala sestra skinuta sa programa.
“Emisija Big Brother – Mala sestra nije naišla na odobravanje gledatelja zbog čega se više ne emitira. Zbog velikog interesa gledatelja za emisije o uređenju domova, RTL u tom terminu prikazuje popularnu lifestyle emisiju Kraljevi drva”, stoji u kratkom saopštenju RTL-a na upit zbog čega je odlučeno da emisija više neće ići.


Međutim, pored ove promjene u programu dogodila se još jedna te se od večeras dnevni pregled događanja u BB kući ne emitira u 20 sati, nego čak dva sata kasnije, nakon filma.
Kako će sve ove promjene prihvatiti gledatelji ostaje da se vidi.

0 komentari:

Objavi komentar