Posted by AFAN on lipnja 15, 2017 | No comments
Sastojci
100 g nasjeckanog luka
2 narezana feferona
700 g mljevenog svinjskog mesa
300 g mljevenog goveđeg mesa
1 češanj protisnutog češnjaka
1 žličica Vegeta Maestro crnog papra mljevenog
1 žličica Vegete
sol
ulje za pečenje
Priprema
1.
Luk i feferone izmiješajte s mesom, dodajte češnjak, papar, Vegetu i sol, pa sve zajedno dobro izmiješajte u kompaktnu masu.
2.
Od pripremljene smjese oblikujte okrugle pljeskavice debljine 1 cm i pecite ih u dobro zagrijanoj teflon tavi ili na roštilju.
3.
Na vruće pljeskavice stavite žličicu kajmaka.
Posluživanje
Poslužite s mladim lukom ali, po želji, i Ajvarom, Relishem ili Pinđurom.
Savjet
Meso je dobro izmiješano kad se počne odvajati od prstiju.
0 komentari:
Objavi komentar