srijeda, 12. lipnja 2019.

Sekret “tamo dole” beo, SIRAST i ODVRATNOG MIRISA… Evo šta znači:

Posted by AFAN on lipnja 12, 2019 | No comments

Kada je briga o intimnom dijelu tijela biti žena je daleko, daleko teže nego biti muškarac. Sirasti bijeli iscjedak predstavlja najčešću opasnost za žensko zdravlje. Ovakav iscjedak je najčešće znak gljivične infekcije ili Kandide.
Kandida albicanis je bakterija koja je konstantno prisutna u organizmu, ali u ravnoteži s ostalim bakterijama i u takvom odnosu ne predstavlja problem. Kada se ta ravnoteža naruši, a do toga dolazi najčešće padom imuniteta može nastati ova “dosadna” gljivična infekcija.
Ukoliko pak niste imali sreće i ukoliko je do infekcije došlo, možete je liječiti medicinskim putem ili pokušati problem riješiti prirodnim putem.
Za liječenJe medicinskim putem, farmaceutskim pripravcima potrebno je da se obratite ginekologu koji će propisati adekvatnu terapiju.Ukoliko želite prvo pokušati prirodnimputem da riješite ovaj problem pokušajte na sljedeće načine:
– Ograničite unos hrane koja sadrži ugljikohidrate i rafinirane šećere.
– Ograničite unos kofeina i teina – nemojte piti više od tri šalice dnevno.
– Konzumirajte sok ili kapsule češnjaka, a ako možete pojedite i češanj češnjaka.
– Unosite hranu bogatu B vitaminom, ili kupite kapsule koje sadrže vitamine B kompleksa.
– Svaki dan popijte šalicu jogurta – jogurt sadrži mliječnu kiselinu koja hrani dobre bakterije.
– Nosite pamučno, a ne sintetičko donje rublje.
– Tuširajte se hladnom vodom – gljivice i ostale bakterije vole tople i vlažne uvjete, jer se u takvim uvjetima najbolje razmnožavaju.
– Često mijenjajte ručnike.

0 komentari:

Objavi komentar