nedjelja, 22. travnja 2018.

Ušla je u slastičarnu i rekla da su kolači koje je kupila pokvareni: Kad je prodavačica otvorila kutiju uslijedio je šok života!

Image result for Ušla je u slastičarnu i rekla da su kolači koje je kupila pokvareni: Kad je prodavačica otvorila kutiju uslijedio je šok života!
Osim što je vrijedna majka četvero djece, Sharon vodi i slastičarnicu. No prošle godine ju je pogodio čitav niz tragedija.
Dijagnosticiran joj je rak jajnika, preminuo joj je mlađi brat, a najmlađi sin ima degenerativnu bolest. Zbog nagomilanih bolničkih računa Sharon kasni s otplatama za svoju poslovnicu, a ne može ni provoditi vrijeme s djecom koliko bi htjela.


Nakon što je za njenu priču čula lokalna australska radio-postaja, odlučili su joj pripremiti veliko iznenađenje.
Voditeljica je, glumeći nezadovoljnu mušteriju, ušla u njenu slastičarnicu i žalila se na pokvarene kolače. Skrivena kamera snimala je reakciju. Unatoč ozbiljnim prigovorima, Sharon je reagirala pozitivno i prije svega iznimno profesionalno.


Voditeljica/mušterija joj rekla neka sama proba kolače koji su u kutiji pa će vidjeti da su pokvareni. No, kada je Sharon otvorila kutiju…
Nećemo kvariti iznenađenje, samo ćemo skrenuti pozornost na to da je video pogledalo već gotovo tri i pol milijuna ljudi.
Pogledajte i podijelite video s prijateljima:

0 komentari:

Objavi komentar