ponedjeljak, 8. siječnja 2018.

PROMIJENILA IME I PREZIME: Ana Bekuta se u šestoj deceniji ODREKLA SVOG PRAVOG IMENA: “Ime je sastavni dio vlastitog imidza!

Posted by AFAN on siječnja 08, 2018 | No comments

Ova poznata srbijanska pjevačica odlučila da se i u svojim ličnim dokumentima odrekne imena Nadežda Polić, koje je imala od rođena, u čemu ju je potpuno podržao njen partner, srbijanski političar Milutin Mrkonjić.
Nadežda Polić, svima poznatija kao Ana Bekuta, navodno je promjenila ime koje je dobila na rođenju i u svoju ličnu kartu upisala je umjetničko ime po kome je javnost poznaje.
Pjevačica je to uradila prije nekoliko godina, i nikome o tome nije govorila. Samo najbliži članovi njene porodice i najbliži prijatelji znali su za promjenu imena i svi su je podržali u tome.




“Priča o tome da je još prije nekoliko godina Ana promjenila svoje pravo ime i prezime, mnogima je nepoznata, a kako izvori bliski Ani tvrde to nije bilo preko noći. Dugo je Ana razmišljala da uradi to i na kraju je presjekla.
Nekoliko je razloga zbog čega se odlučila na taj potez, a navažniji je što je gotovo niko ne oslovljava njenim pravim imenom. Svi je znaju i oslovljavaju njenim umjetničkim imenom, kao Anu Bekutu, pa je odlučila da to bude i zvanično ime i prezime.
Mužu, majci i njenom sinu, majci kao i brojnim prijateljicama ta ideja se svidjela, pa su je podržali”, rekao je izvor blizak pjevačici za “Kurir“…
“Kod mene je zapravo mnogo efektnije bilo umjetničko ime Ana Bekuta, zbog kojeg sam još na samom početku karijere dala naziv pratećem ansamblu Anabe. I ime je sastavni dio vlastitog imidža”, izjavila je nedavno srbijanska folkerka.




Inače, na web stranici srbijanske Agencije za privredne registre upisana je firma “Brojanica”, koja je u privatnom vlasništvu ove pjevačice i bavi se poslovima izvođačke delatnosti. Firma je registrovana 2012. godine na ime Ane Bekute, što govri da je ona još prije sedam godina izvršila izmjenu imena u svojim ličnim dokumentima. Osim toga, na stranici za neizmirene kazne evidentirano je da ova poznata pjevačica ima saobraćajni prekršaj za koji nikada
nije izmirila dug, a i tamo je navedeno njeno umjetničko ime i prezime.

0 komentari:

Objavi komentar