srijeda, 10. siječnja 2018.

ONA JE IZGUBILA 4 KG ZA SEDAM DANA! PILA JE OVA DVA PIĆA! NEVJEROVATNO!

Posted by AFAN on siječnja 10, 2018 | No comments
1
Najveći problem današnjice je itekako debljina, pretilost. Od nje potiču mnoge vrste bolesti, tako da je vrijeme da uzmete stvar u svoje ruke i da skinete višak kilograma. Danas ćemo sa vam podijeliti dva recepta koja će vma pomoći u tome. Na vama je samo d aih konzumirate.

Recept 1
Sve što će vam biti potrebno za pravljenje ovog napitka su sljedeći lako dostupni sastojci:
–          ½ šolje  jogurta
–          1 velika kašika naribanog đumbira
–          2 šolje vode




–          1 velika kašika karija
–          1 velika kašika cimeta
–          1 velika kašika meda

Priprema se na sljedeći vrlo jednostavan i lak način, a evo i koji:
Sve što će biti potrebno jeste da zagrijete vodu, a zatim da ubacite sve gore navedene sastojke, osim jogurta. Kada se mješavina ohladi, dodajte i joguurt, a zatim dobro izmješajte.
Ova mješavina se uzima umjesto jendog obroka, tačnije umjesto večere. Posle ove mješavine nemojte ništa jesti, ali možete popiti što više vode.

Recept 2
Sve što će vam biti potrebno za pravljenje ovog napitka su sljedeći lako dostupni sastojci, koje već imate u svojim domovima, a to su:
–          1 šolja mlijeka




–          1 velika kašika cimeta
–          1 velika kašika đumbira
–          Pola šolje vode
–          1 velika kašika karija

Priprema se na sljedeći vrlo jednostavan i lak način, a evo i koji:
Sve što će biti potrebno jeste da zagrijete vodu i da ubacite sve gore navedene sastojke, osim mlijeka. Kada ste to uradili, skinite sa vatre i ostavite da se ohladi. Kada se ohladilo dodajte mlijeko i dobro izmješajte.
Ovaj napitak konzumirajte svako veče rpije samog odlaska na spavanje. Nemojte preskakati niti jednu noć kako bi rzeultati bili što prije vidljivi.
Za veoma kratak vremenski peirod smanjut ćete svoju težinu. Masne naslage na tijelu će konačno nestati,a  vi ćete moći uživati u svom tijelu kao nikada do sada. Sigurni smo da će vas rezultati oduševiti i da će te biti zadovoljni svojim izgledom.

0 komentari:

Objavi komentar