Posted by AFAN on rujna 21, 2017 | 1 comment
Sastojci:
– 1 l mleka
– 150 g griza
– 250 g margarina
– 1-2 kašike kakaa
– 200 g šećera
– 1 vanilin-šećer
– korica limuna i sok od pola limuna
– keks
Priprema:
Skuhajte mlijeko sa šećerom, dodajte margarin da se rastopi pa u tome skuhajte i griz.
Podijelite smjesu na dva dijela pa u jedan dodajte kakao, a u drugi vanilin-šećer i limun.
U pleh veličine 20×30 poslažite keks, pa prvo stavite crnu smjesu. Zatim, na crnu kremu stavite keks.
Na keks stavite bijelu kremu, a zatim složite keks. Ubacite u frižider i sačekajte da se ohladi.
Keksa na slici nema. U receptu nema čokoladne glazure, a ni bilo kakvih dodataka u braon smesi (sem kakaoa)...
OdgovoriIzbriši