ponedjeljak, 24. srpnja 2017.

POHANI PATLIDŽAN IZ PEĆNICE...Ovako su mi cak ljepsi nego kada se prze.

Posted by AFAN on srpnja 24, 2017 | No comments

Sastojci
2 patlidzana
sol
biber
1 mala kasika bijelog luka u prahu


10 tak kasika brasna
2 solje krusnih mrvica
3 jajeta
10 tak kasika ulja

Priprema
1.
Patlidzane oguliti ,izrezati na kolutove oko centimeatar debljine,posoliti i ostaviti da odstoje oko pola sata.
Nakon pola sata patlidzane dobro oprati i ocjediti.
2.
2 tepsije obilato premazati uljem.


Svaki kolut patlidzana prvo u valjati u brasno pomijesano sa bijelim lukom,soli i biberom,pa u umucena jaja i na kraju u krusne mrvice.
Redati patlidzane u podmazanu tepsiju.
3.
Kada smo gotovi preko svakog patlidzana preliti malo ulja.
Peci na 210 stepeni 15 minuta ,zatim ih okrenuti i peci jos 10 minuta sa druge strane.

0 komentari:

Objavi komentar