srijeda, 22. svibnja 2019.

IZGUBILA 55KG U REKORDNOM ROKU: NEVJEROVATAN TRIK KOJEG SE NIKO NIJE SJETIO OSIM NJE

Posted by AFAN on svibnja 22, 2019 | No comments

Ovaj fascinantan trik je radila svaku noć prije spavanja, a rezultat je ŠOKIRAO SVE NJENE PRIJATELJE! Izuzetno pametno…
Andrew Raposo je priznati trener koji je došao do interesantne metode mršavljenja nazvane “Ravan stomak preko noći”.
Naime, ova metoda je specijalno osmišljena kako bi se izgubilo oko dva kilograma oko struka preko noći koristeći jedan jednostavan trik koji djeluju na području trbuha.
Raposo kaže da je on sam koristio ovaj trik duži vremenski perod, ali nije ni mogao pretpostaviti da će to upaliti i kod drugih ljudi. To se promijenilo kada je pomogao svojoj sestri da izgubi višak kilograma u rekordnom roku!
Andreova sestra Amy je imala problema sa viškom kilograma dugo godina. U njenom slučaju, pored problema sa salom na stomaku, imala je i zdravstveni problem, dijabetes tipa 2. Naporan rad i fizička aktivnost su ključ za gubitak kilograma, ali to zapravo i ne prolazi kod svih ljudi.
Također, program vježbanja i striktna dijeta mogu imati negativne posljedice na zdravlje na više načina uključujući bol u zglobovima, insomniju, povrede, smanjeni nivo energije, glad i nemogućnost da se kilogrami istope na specifičnim dijelovima tijela.
Kako kaže Andrew, žene koje imaju preko 40 godina imaju više problema sa salom na trbuhu zbog posljedica hormonalnog poremećaja koja dolazi sa godinama.
Važno je napomenuti da je Amy gubila na težini zato što je prihvatila savjet, ali bez nepotrebnih instrukcija. Morate znati da je voće obično prskano pesticidima i mnogim drugim toksičnim hemikalijama, tako da vam može napraviti više štete nego koristi.
Još jedna važna činjenica koju trebate znati je da dijeta sa manje ugljikohidrata može prouzrokovati ubrzanje rada srca što može dovesti do srčanih blesti.
Bratov savjet za Amy bio je da isproba trik koji je on probao zajedno sa drugim borcima i profesionalnim sportašima. Amy nije bila profesionalac i zato je napravila nekoliko promjena i prilagodila ovu metodu svojim potrebama.
Andrew je bio ubijeđen da će te promjene uticati na efektivnost trika, ali je bio iznenađen kada je Amy izgubila 8 kilograma tokom prvih 24 sata.
Naime , ona je napravila nekoliko prilagodbi: 3 minute vježbanja, promjena ishrane , koristeći začinjeno i biljno ulje i to je prevazišlo sva očekivanja. Amy je dodala nekoliko metoda – ishranu prema dijeti koja je održavala metabolizam u pokretu , dok su vježbe podsticale topljenje kalorija.
Zahvaljujući ovom nevjerovatnom gubitku kilograma Amy je poboljšala svoje stanje i postala zdravija. Tačnije rečeno , normalizovala je nivo šećera, nivo holesterola i krvni pritisak.

0 komentari:

Objavi komentar