Posted by AFAN on studenoga 11, 2018 | No comments
Sastojci:
300g mliječne čokolade
600 g maslaca od kikirikija (homemade)
300g marshmallow kreme
300 g šećera u prahu
250g karamele
250g kikirikija
200g maslaca
Priprema:
Na pari otopimo 150 g čokolade, 150 g maslaca od kikirikija i 100 g maslaca, ulijemo u oblozeni kalup 20×30 cm i stavimo na hladjenje. Marshmallow kremu pomijesamo s 300 g maslaca od
kikirikija i šećerom, raspodijelimo po čokoladi i na to pospemo kikiriki i lagano utisnemo dlanovima u smjesu. Stavimo na hladjenje. Karamelu prelijemo po kikirikiju i vratimo na hladjenje. Karamelu mozete napraviti i po svom receptu a mozete i otopiti 250 g karamel bombona na pari s 3 zlice slatkog vrhnja. Na pari otopimo ostatak od 150 g čokolade, 150 g maslaca od kikirikija i 100 g maslaca i prelijemo po karameli. Neka odstoji preko noci u frizideru.
Posluživanje:
Ako vam se desi da vam se snickers razidje jer je gornji sloj čokolade tvrdji od donjih slojeva jednostavno ga stavite u zamrzivač na par sati i onda režite.
0 komentari:
Objavi komentar