nedjelja, 1. srpnja 2018.

TEŠKA NESREĆA U SRBIJI: Rastužiće vas kada čujete ko je tragično izgubio život!

Posted by AFAN on srpnja 01, 2018 | No comments

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jučer u Bulevaru cara Lazara kod broja 71 u Novom Sadu. Vozilo je odletjelo na ostrvo, na kojem se nalazio motocikl P. S. (60). U udesu u Bulevaru cara Lazara kod broja 71 u Novom Sadu, oko 7.30 poginuo je P. S. (60) dok je vozio motocikl sa prikolicom. Do nesreće je došlo kada su se sudarila tri automobila, a motociklistu, koji se nalazio na razdijelnom ostrvu, tada je “pokupio“ jedan od automobila. U ovom sudaru, lakše je ozlijeđen i R. H. (63) iz Novog Sada.
TEŠKA NESREĆA U SRBIJI: Rastužiće vas kada čujete ko je tragično izgubio život!


Prema dosadašnjim saznanjima, automobil za čijim volanom je bio M. G. (57) iz Kaća, naletio je na putničko vozilo Novosađanina R. H. On je tada od siline udarca izgubio kontrolu i naletio na ostrvo gdje je stajao P. S. Čovjek je odbačen u suprotnu kolovoznu traku i na njega je tada naletio automobil kojim je upravljao D. P. (35) iz Višnjićeva.
– Video sam kada je auto bukvalno odnio motociklistu koji je zatim pao između dva vozila. Sve se odigralo u djeliću sekunde. Bilo je jezivo – rekao nam je jedan od očevidaca.
Ekipa Hitne pomoći došavši na lice mjesta, mogla je, nažalost, samo da konstatuje smrt motocikliste. Prema nezvaničnim saznanjima, nesrećni čovjek se bavio sakupljanjem sekundarnih sirovina. U Urgentnom centru nam je potvrđeno da je u tu zdravstvenu ustanovu primljen i R. H. On je poslije zbrinjavanja pušten na kućno liječenje.Tokom


uviđaja, jedna traka Bulevara cara Lazara je bila zatvorena za saobraćaj, pa su se vozila kretala otežano.

0 komentari:

Objavi komentar