subota, 30. lipnja 2018.

Tri šolje ovog čaja dnevno – i izgubićete 8 cantimetara u struku


Danas ćemo vam ispričati o jednom načinu mršavljenja, koji je izazvao neverovatnu globalnu internet reklamu. Verovatno zbog toga, jer ovaj način zaista deluje. Sve što će biti potrebno, to je – zeleni čaj, cimet i lovorov list. Sva tri sastojka ovog napitka odlično sagorevaju masti i ubrzavaju metabolizam.
čaj za mršavljenje Kako pripremiti čaj za mršavljenje: Uzmite 800 ml vode, 1 štapić cimeta i 3 lovorova lista. Za početak prokuvajte vodu. Sklonite sa šporeta i u vodu dodajte štapić cimeta, 3 lovorova lista i ravnu supenu kašiku zelenog čaja.


Poklopite, i ostavite 15 minuta da odstoji. Procedite. Kako konzumirati: Kada je u pitanju metabolizam, važno je znati da je najbolje vreme za njegovo ubrzanje – rano jutro, odmah nakon buđenja. Popijte prvu šolju ovog čaja na gladan stomak. Drugu šolju možete popiti odmah posle doručka.


A treću – uveče, neposredno pre spavanja. To je dovoljno. Tri šolje ovog čaja dnevno – i vi obavezno mršavite, masnoće se uklanjaju naročito sa „značajnih“ mesta na telu. Prvi rezultati vidljivi već posle 7 dana. Podrazumeva se da svaki pokušaj ubrzanja metabolizma i gubljenja težine treba da bude propraćen izbalansiranom ishranom i umerenom fizičkom aktivnošću. Kontraindikacije: trudnoća, dojenje bebe.

0 komentari:

Objavi komentar