četvrtak, 28. lipnja 2018.

Svi su odbili momka sa Downovim sindromom – a kad ga je ona pozvala van, dobila je iznenađenje svog života!

Posted by AFAN on lipnja 28, 2018 | No comments

Daniel Rivas rođen je sa Downovim sindromom, i bio je očajan da bi otišao na srednjoškolski ples.
17-godišnjak je pitao nekoliko djevojaka u školi, ali su ga sve odbile. Onda je Kylie Fronius pitala Daniela da izađe sa njom, i školski ples se pretvorio u nezaboravno veče za njih oboje. Ne mislim da su djeca sa Downovim sindromom različita. Normalna su djeca, koja uče na različit način. rekla je ona za Fox5. Kylie-ina ljubazna gesta brzo se proširila internetom i ubrzo je stigla do lokalnog medija Fox5, koji je odlučio iznenaditi par.


Otišli su na školski ples i dali im iznenađenje koje nikad neće zaboraviti. Kylie i Daniel su upravo pozirali za fotografiju i bili su spremni ući u auto da odu na ples. Onda im je Fox5 ponudio ekskluzivnu vožnju u Rolls-Roycu. Ali to nije sve – auto se zaustavio kod ekskluzivnog restorana, gdje su Daniel i Kylie, zajedno sa njegovom mamom, imali večeru. Majka je bila ganuta njihovom gestom.


Obično prođem kraj tog restorana, ali nikad nisam mislila da bih mogla doći ovdje ili dovesti svoju djecu tu. rekla je ona. Ali, tu nije bio kraj iznenađenju! TV ekipa im je platila i putovanje u Disneyland – za Kylie, Daniela i njihove porodice. Vlasnik autokompanije United Nissan, koji je također bio uključen u iznenađenje, nagradio
je Daniela sa školarinom vrijednom 10 000 dolara, tako da može sebi priuštiti odlazak na fakultet. Sad se njegov san o tome da bude kuhar, zaista može ostvariti!

0 komentari:

Objavi komentar