nedjelja, 3. lipnja 2018.

SLOBA RADANOVIĆ TONE SVE DUBLJE U OČIMA GLEDALACA, A POSLEDNJIM GESTOM ĆE RAZBESNETI CECU! (Foto)

Posted by AFAN on lipnja 03, 2018 | No comments

Ponašanje Slobe Radanovića u poslednjih nekoliko dana je u više navrata izazvalo bes pratilaca rijalitija “Zadruga”, a stvari su eskalirale sinoć kada je u toku večeri pričao sa Kijom Kockar o planovima za budućnost, te su čak razgovarali o pomirenju, njenom menjanju prezimena iz Kockar u Radanović, pa sve do davanja imena detetu, da bi se sve završilo sa strasnim pomirenjem sa Lunom Đogani u kupatilu.


Ipak, pevač je uspeo dodatno da razbesni mnoge poslednjim postupkom, a on se tiče ispada koji je napravila njegova ljubavnica Luna Đogani u toku jučerašnjeg dana.
Podsetimo, imanje u Šimanovcima je oblepljeno plakatima za reklamnu kampanju čije je zaštitno lice Anastasija Ražnatović, nekadašnja najbolja drugarica Đoganijeve. Kada je videla njenu fotografiju, novopečena dizajnerka joj je prekrila lice crtežom i uporedila je sa Macom Diskrecijom.
Sloba je sinoć otišao i korak dalje, te je pred Anastasijinom fotografijom podigao srednji prst u znak negodovanja, što su mnogi povezali sa tim što je njegova ljubavnica bila u vezi sa Veljkom Ražnatovićem, na šta je on tokom ranijih meseci veoma burno reagovao.


U toku današnjeg dana je stigla je opomena Velikog šefa da nije dozvoljeno ismevati sponzore rijalitija, nakon čega je pušten skandalozni snimak na kom Luna negativno komentariše Ražnatovićevu.
Podsetimo, sama Anastasija nikada nije želela da se spušta na nivo Đoganijeve i da komentariše prekid njihovog prijateljstva, te da na taj način sebi pravi reklamu.

0 komentari:

Objavi komentar