nedjelja, 3. lipnja 2018.

Onda i sada… Jelena iz Života na vagi konačno objavila koliko je tačno kilograma smršala… ZVUČI NEVJEROVATNO, ali to nije sve!!!

Posted by AFAN on lipnja 03, 2018 | No comments

Jelena Putnik nije ušla u finale druge sezone Života na vagi, ali je na finalnom vaganju imala najbolji rezultat od svih nefinalista i na tak način se ipak okitila titulom pobjednice nefinalista, a u mjesecima po završetku show-a Jelena je dokazala da je ta titula i više nego opravdana.
Međutim, Jelena se tu nije zaustavila i po završetku Života na vagi je nastavila istim tempom, a rezultati njenog napornov treniranja i rada na sebi i više su nego očigledni.


Mnogi su se zadnjih dana, pa i tjedana pitali koliko je to Jelena smršala, a danas je Jelena dala odgovro i na to pitanje.
Uz jednu usporednu fotografiju, sebe od prije godinu dana i sebe danas napisala je:
“Onda i sada 🤭 -60ak kg tezine, + 1 godina iskustva, a snage za jos puno puno novih ciljeva…. slijedite svoje snove..pronadjite motivaciju… stvarno sve je moguće…samo trebate odlučiti…. #kladimsenasebe #leezonaonline #fitness #fitnessmotivation #trening #fighting”


Nakon ovog ostvarenja, ostvarenje svih budućih ciljeva za Jelenu Putnik bi trebali biti “dječija igra”… Zar ne???
I na kraju jedno pitanje… Da li smatrate da je Jelena Putnik od svih učesnika prve dvije sezone show-a Život na vagi najveći ambasador i promotor istog??? Za nas sumnje nema!

0 komentari:

Objavi komentar