petak, 1. lipnja 2018.

MOJ VJERENIK ŽELI DA ABORTIRAM :( .. SLUČAJNO SAM OSTALA TRUDNA..


Moj vjerenik želi da abortiram  … Slučajno sam ostala trudna, stvarno nisam planirala, jednostavno desilo se…
U vezi smo preko pet godina, već godinu dana smo i vjereni, planiramo vjenčanje uskoro i baš zbog toga sam šokirana jer insistira na tome da abortiram. Evo već dva mjeseca beba raste u mom stomaku, pokušavam ga ubijediti i sačuvati nedužni i nevini život, ali ne ide, opet on po svom.


Tražila sam barem da mi objasni zbog čega tako insistira i juče mi je rekao kako je njegova porodica poštena, vjerski nastrojena, naročito njegova mama i ne želi da ih sramoti tako što će se oženiti trudnom djevojkom, ne želi da rodbina i komšiluk ružno pričaju o njima, da se dovodi u pitanje ko je otac, ne kraju da svi znaju da nisam NEVINA došla u njihovu kuću.
Slušala sam ga i nisam mogla da vjeruje šta govori…


čovjek ima skoro 32 godina i bitno mu je mišljenje roditelja, mišljenje rodbine i komšiluka, a NIJE MU BITNO ŠTA JE MISLIM I OSJEĆAM, nije mu bitno što bih se ja trebala podvrguniti toj rizičnoj operacijii zvanoj ABORTUS. Preko 5 godina veze, baš se osjećam poniženo… Nakon svega jedno sam sigurna, za njega se sigurno neću udati, samojoš ne znam, nisam sto posto sigurna da li ću ipak abortirati ili ću roditi i živjeti kao samohrana majka… baš sam u teškoj poziciji, ne znam šta da radim, pišite mi svoj mišljenje.
Preuzeto sa: http://sve-za-vas.info

0 komentari:

Objavi komentar