četvrtak, 17. svibnja 2018.

LJUBAVNA PRIČA KOJA JE ŠOKIRALA SVET: ZALJUBILA SE U BESKUĆNIKA ALKOHOLIČARA, SAD SA NJIM IMA DECU!


Iako je taj muškarac bio beskućnik, očigledno neopran danima, a pritom je još bazdio na alkohol, ona je odmah, kaže, primetila njegove “predivne smeđe oči”.
Autorka knjiga za decu, Emi Ejbrahamson (41) iz Švedske, ispričala je neuobičajenu ljubavnu priču koja joj se dogodila. Zaljubila se u beskućnika alkoholičara kojeg je upoznala na ulici, a danas su u braku s dvoje djece.
Emi je 2006. godine boravila u Amsterdamu kad joj je, dok je sedela na klupi, prišao stranac i pitao je koliko je sati. Kasnije će saznati da je njegovo ime Vik Kokula. Iako je taj muškarac bio beskućnik, očigledno neopran danima, a pritom je još bazdio na alkohol, Emi je odmah, kaže, primetila njegove “predivne smeđe oči”.
Deset godina kasnije, Emi i Vik gostovali su u utorak u emisiji “This Morning”, kao bračni par koji sada ima šestogodišnje blizance Desta i Tilu. Povod za gostovanje je Emina knjiga “How to Fall in Love With a Man Who Lives in a Bush” (“Kako se zaljubiti u muškarca koji živi u grmlju”). U studiju je ukratko objasnila kako se to dogodilo:
“Odmah sam videla da je beskućnik jer je bio jako prljav, a pogotovo ruke i prsti. Nosio je nekakav kofer za koji sam kasnije shvatila da mu je unutra vreća za spavanje i limenke pive. Počeli smo da pričamo i shvatila sam da ima najlepše smeđe oči koje sam ikad videla i odmah me nasmejao”, rekla je.
Vik je Amerikanac i u to vreme je putovao Evropom, kad mu je ponestalo novca. Odlučio je da se ipak neće vratiti u SAD, već da želi da vidi još dosta toga, pa je odlučio da spava na ulici. Žickao je novac, ali vrlo brzo se našao u začaranom krugu besparice i alkoholizma.
“Popustile su mi sve kočnice i počeo sam jako puno da pijem. Ali, prelaz je bio toliko blag da sam samo jednog dana shvatio: Bože, pa ja sam beskućnik i alkoholičar.”
Nakon što mu je dala broj telefona i vratila se u Beč, Vik je uložio sve svoje napore u to da je ponovo vidi. Ona tada nije imala pojma koliko se trudio da skupi novac za put. A to što se nije javljao tri nedelje duguje činjenici da je završio u pritvoru zbog krađe kokoške, da se nahrani.
“Nisam imala pojma hoću li ga više ikada videti, ali nisam mogla da prestanem da mislim na njega”, priznala je Emi i dodala: “Nakon tri nedelje, taman sam proslavila 30. rođendan, nazvao me Vik i rekao da je tu! I odonda smo zajedno.”
Izvor: stil

0 komentari:

Objavi komentar